Åpne system, færre nøkler og en overgang til flere smarte funksjoner er de største trendene innen adgangssystem i kommersielle bygg. Byggeierne vil ha mulighet til å bruke mobiltelefoner som et alternativ til nøkler for å betjene midlertidige adganger.

- Det er virkelig gøy å samarbeide med RCO Security, en partner som ser samme sak som vi gjør og vil skape en smidig, digital nøkkelhåndtering. Dette samarbeidet er det første steget i å skape en felles standard for digitale nøkler, sier Håkan Eriksson, leder i Accessy AB.

Accessys tjeneste gir mulighet til å betjene lås på en sikker og enkel måte med mobiltelefonen og er et komplement til eksisterende adgangssystem. Med sitt åpne system har RCO Security allerede tilbudt et antall fremgangsrike kundeinstallasjoner sammen med Accessy.

- For oss i RCO Security er dette et spennende samarbeid og viser hva som er mulig med vårt åpne system som bygger på API’er. Vårt samarbeid gjør at vi kan tilby en sikker og smidig løsning til eiendomsselskap, sier Fredrik Sidhagen, leder i RCO Security AB.