RCO Security og Unloc inngår samarbeid:— bygger åpen infrastruktur for digitale nøkler.

RCO Security AB har slått seg opp som en av Nordens ledende leverandører av digitale adgangskontrollsystemer. Nå inngår produsenten av elektronisk sikkerhet et internasjonalt samarbeid med Unloc AS, teknologi-startupen som gjør det sømløst å dele digitale nøkler på tvers av ulike låssystemer. 

Med RCO på laget, er Unloc ett samarbeid nærmere målet om å samle de ledende leverandørene i markedet for digital adgang i en og samme plattform. For sluttbrukere og kunder, betyr samarbeidene at man på sikt vil kunne åpne hvilken som helst dør med samme app, uansett hvilket låssystem som er tilknyttet døren.

— Dette er et svært verdifullt samarbeid for oss! Unloc skal kunne åpne dører for alle, overalt. Vi er stolte av å ha en samarbeidspartner som RCO som ønsker å være med på denne reisen, sier Kris Riise, gründer og daglig leder i Unloc.

Unloc har landet betydningsfulle avtaler med ulike boligbyggelag, eiendomsforvaltere og tjenestetilbydere de siste månedene. Gjennom disse avtalene åpnes nye muligheter for solid salgsvekst og hurtig distribusjon av RCO sine produkter til både bedrifts- og privatmarkedet.

Unloc tilfører våre systemer en smidighet og fleksibilitet ved at man kan dele nøkler digitalt. Jeg tror samtidig denne funksjonaliteten møter kundenes forventning til sikre og brukervennlige løsninger. Vi i RCO gleder oss over samarbeidet og mulighetene dette vil gi, sier Jørgen Opsahl, daglig leder i RCO Security AS.  

Sammen skal de sørge for at Unloc leverer den enkleste og mest innovative løsningen for digital nøkkeldeling til bedrifter i hele Norden.

For mer informasjon kontakt:

Jørgen Opsahl, Country Manager, RCO Security AS
Telefon: +47 97661507
E-post: jorgen.opsahl@rco.no

Om RCO Security AB

RCO Security AB har siden 1976 utviklet, produsert og markedsført produkter og løsninger innen elektronisk nøkkelfri adgangskontroll for hjem og foretak, og har etablert seg som en ledende leverandør i Norden. RCO har cirka 100 ansatte og omsetter for over 250 millioner kroner. RCO eies av Novax som inngår i familieselskapet Axel Johnson.