Enabla – fremtidens adgangskontrollsystem allerede i dag

 

Hva er Enabla

Enabla er en videreutvikling av vårt nåværende administrasjonssystem. Den neste generasjonen, ganske enkelt. Det er et fremtidssikkert system som vi akkurat nå utvikler med brukeren i fokus, slik at vi kan møte kundenes behov enda bedre. Også behov som ikke finnes i dag. Føl deg trygg på å investere i et system som vil bli utviklet og bedre over tid, så vel sikkerhetsmessig, brukermessig som funksjonsmessig.  Bli med oss på den spennende reisen til fremtiden.

Digitale adgangskontrollsystemer

Det blir mer og mer vanlig med digitale adgangskontrollsystemer på markedet. Enabla utvikles på en moderne plattform med den aller nyeste teknologien. Systemet er enkelt å bruke og tilgjengelig fra en hvilken som helst datamaskin, mobil eller nettbrett.

Enabla er moderne, fleksibel og brukervennlig. All grunnleggende funksjonalitet vil være den samme som i vår nåværende løsning, med et fortsatt like høyt sikkerhetsnivå. Enabla vil fortsette å utvikles over tid. Automatisk backup, regelmessige sikkerhetsoppdateringer og et stadig bedre grensesnitt gjør at systemet holder tritt med tiden. En plattform å bygge videre på.

For hvem?

Enabla er et system for både administratorer og teknikere, og inneholder funksjonalitet for å bygge opp og administrere adgangskontrollsystemet. Med Enabla er det like enkelt å legge til funksjonalitet ved behov som å bygge ut adgangskontrollsystemet etter hvert. Vi har satset på å utvikle et system som er like bra for deg som installatør som for deg som bruker.

Hvorfor RCO?

Vi har vært i sikkerhetsbransjen siden 1976. Med våre smarte og sikre løsninger skaper vi en trygg og smidig hverdag, og i tett samarbeid med kunder, samarbeidspartnere og brukere utvikler vi fremtidens alarm- og adgangskontrollsystemer for den moderne, tilgjengelige og digitale eiendommen.

Vi er stolte over å kunne si at vi har inngående kunnskap og lang erfaring fra sikkerhetsbransjen, der vi vil bidra i overgangen til et mer tilgjengelig, sikkert og bærekraftig samfunn. Vi har allerede i dag et av de mest komplette adgangs- og alarmsystemene på markedet. Det vil vi fortsette å ta vare på i fremtiden, og selvsagt i arbeidet med Enabla.

Er du forhandler? Logg inn for å lese mer om Enabla

 

Send en e-post til oss med kontaktskjemaet

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg så snart vi kan.