LockR Cylinder

Sylinderen er den trygge og praktiske løsningen til dine låser, og den passer til alle typer dører. Sylinderen er både enkel å installere, administrere og bruke. Enheten er en offline leser som ikke  krever noen ledninger da den drives av to CR2 batterier. Batteribytte gjøres enkelt fra utsiden av døren, og sylinderen varsler med blink når det er på tide å bytte.

Siden sylinderen er administrert av adgangskontrollsystemet, er det selvfølgelig mulig å styre tilgangene for hvem som har rettighet til å komme inn, og til hvilke tider. Det eneste brukeren trenger å gjøre er å lese inn sitt kort/tag med sine adgangsrettigheter fra en initieringsleser.

Det er også mulig å distribuere midlertidige tilganger, og mistes et kort/tag, er det enkelt å sperre dette i systemet. Glem nøkkelknippet helt og kom inn overalt med samme kort/tag. Enkelt og greit.

Det finnes knapt noen dører hvor sylinderen ikke passer. Den er ideell for kontordører, dører til tekniske rom, samt også sikkerhetsdører, oppbevaringsrom, skap og leilighetsdører, eller hvorfor ikke på våpenskap og medisinskap. Den passer på alle dører med en rund sylinder og den gjør ingen inngrep på døren, ettersom du kan bruke din eksisterende låskasse. Avhengig av låskassen og bruksområde er det mulig å velge mellom bevisst låsing og selvlåsing.

   

Send en e-post til oss med kontaktskjemaet

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg så snart vi kan.