RCO lanserer elektronisk sylinder og ønsker alle dører velkommen til vår løsning

Vi kaller den LockR Cylinder

Etter mange diskusjoner med både gårdeiere og sikkerhetssjefer, har vi forstått hvor vanskelig det kan være å balansere sikkerhet med smidighet. At alle de som bor eller jobber i en eiendom, både skal føle seg trygge og ha en komfortabel og smidig hverdag. "Med den innsikten har vi over to år designet, utviklet og testet, og vi er nå veldig stolte over å kunne presentere en ny smart sylinderløsning til markedet. Vi kaller den LockR Cylinder, sier Thord Avodin, Salgs- og markedsføringssjef hos RCO.

 

Minimal administrasjon og reduserte kostnader

Den største utfordringen med nøkler er den omfattende administrasjonen. Dessuten gir bruk av nøkler ingen mulighet for å tildele og administrere adgang på en fleksibel måte. En tag løser mange problemer fordi den er elektronisk programmerbar, og for at du kan blokkere den i systemet. Hvis man mister en nøkkel og det er en hovednøkkel, må man kanskje bytte ut alle låsesylindere i en eiendom. Som kan være svært kostbart. Vi var ute etter en smart løsning som kunne erstatte hele nøkkelknippet, men som skulle være både rask og enkel å installere uten å gå på kompromiss med sikkerhet og kvalitet.

 

Nå ønsker vi alle dørene velkommen til vårt adgangskontrollsystem

Selvfølgelig oppnår vi de aller høyeste standardene, FG-klasse 5 og IP67. Med tag i stedet for nøkkel kan man enkelt integrere alle dørene i systemet. Det gir full kontroll.

LockR er enkel å installere, enkel å integrere og enkel å bruke. Alle typer dører kan sikres, inne som ute, Kontordører, sikkerhetsdører, lager- og oppbevaringsrom, leilighetsdører, kjellerdører, garasje- eller sykkelparkeringer.