Mer om RCO

RCO ble grunnlagt i 1976 og har etablert seg som en ledende leverandør på det nordiske markedet. I dag er RCO representert i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Järfälla, Stockholm. Totalt har RCO om lag 100 ansatte fordelt på de tre land, hvor de fleste arbeider i Sverige. RCO omsetter for over 250 millioner kroner og har vist en meget positiv vekst de siste årene. RCO Security eies til 100 prosent av Novax, som tilhører familieselskapet Axel Johnson AB (www.novax.se).

Salg, installasjon og service av RCOs produkter utføres av et nettverk av sertifiserte forhandlere og distributører innen, lås- alarm- tele- og el- installatører.Produktene og løsningene er utviklet på vår egen utviklingsavdeling i Järfälla. Der gjennomføres alt fra mekanisk konstruksjon til utvikling av programvare og elektronikk – da også i nært samarbeid med forhandlere og sluttkunder som kommer med sine synspunkter og forslag. Det legges også stor vekt på å lage enkle å forstålige håndbøker, samt underlag for idrifsettelse og annen dokumentasjon.

På produksjonsavdelingen i våre lokaler monteres og testes produktene. Takket være vår egen utvikling og produksjon kan vi opprettholde høy kvalitet, samt tilby rask levering og et gunstig prisbilde. RCO er dessuten miljøsertifisert i henhold til Agenda 21 i Järfälla kommune (les mer om RCOs miljøarbeid her).

RCO tror på en ansvarlig, både sosial og etisk atferd, og har således et ansvar overfor de ansatte som jobber for selskapet. Derfor har vi egne retningslinjer for vår forretningsadferd (uppförandekod) som vi alltid skal strebe etter å imøtekomme. Dette innebærer blant annet å respektere våre ansatte, kunder og leverandører, og samtidig bidra til oppfyllelsen av koden. Her kan du lese hele dokumentet for våre etiske retningslinjer.

RCO Security er også medlem av nasjonale sikkerhetsforeninger i Norge, Sverige og Finland som samler sikkerhetsaktører på en nøytral arena for å initiere, synliggjøre og skape bevissthet for, og å drive verdiskapende sikkerhetsspørsmål i et forum for et tryggere samfunn i hele Skandinavia.


 

Les mer om hvordan vi håndterer personopplysninger

Send en e-post til oss med kontaktskjemaet

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg så snart vi kan.